2021-ва година беше тежка година за вас, Телци! За щастие вашият

...
2021-ва година беше тежка година за вас, Телци! За щастие вашият
Коментари Харесай

Какво да очакват Телците през 2022-ра?

2021-ва година беше тежка година за вас, Телци! За благополучие вашият хороскоп за 2022-ра е тук и той подсигурява, че ставате единствено по-умни и по-силни. Уран трансформира нещата в Телец, вдъхновявайки ви да прегърнете своята достоверност и да измененията това, което не ви харесва в живота и себе си. 

Любов
Ето за какво мъжете обожават дамите Телец
Добре възпитани и изискани, очарователни и привлекателни - дамите Телец несъмнено знаят по какъв начин да създадат усещане. По някаква причин...
Прочети повече
Вашите взаимоотношения претърпяха толкоз доста реорганизация през последните няколко години - и тази година нещата стават единствено по-интересни! Тъй като Южният възел ще навлезе във вашия бранш за взаимоотношения до края на януари, вие ще прекарате 2022 година, като се откажете от навиците на връзката и сантименталната динамичност, които към този момент не служат на най-хубавото ви аз.

До края на май Венера публично ще влезе в Телец, напомняйки ви за вашата естествена и ефирна хубост. Въпреки това, доникъде на юни Венера ще сплоти напъните си с Уран, с цел да се възползвате от вашата потребност от самостоятелност.  Не забравяйте първо да обичате себе си! Това ще притегли вярната половинка за вас.

Кариера

До средата на март Венера и Марс ще обединят сили във вашия упорит 10-ти дом, като ви донесе доста ентусиазъм и самопризнания. Вашата кариера не се отнася единствено до вашата работа или метода, по който печелите пари; става дума и за оставяне на своя отпечатък в света.
Какво обичат и ненавиждат Телците
Всеки човек обича и ненавижда дадени неща и те могат да бъдат разграничени по зодии. Ето кои са обичаните и омразните неща на представителите н...
Прочети повече
Себе си

Това е значима година за вас, Телци. Северният възел навлиза във вашия зодиакален знак доникъде на януари, което ще форсира важи житейски решения. Нещата ще стартират да се движат доста бързо, насочвайки ви към посоката, в която постоянно е трябвало да се движите. До края на 2022 година може да сте на напълно друго място! Може да имате някои компликации по пътя, само че крайната дестинация ще ви хареса.

Източник: stylecaster.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР